Ποιοί είμαστε

Η Chios Yachting- ενοικίαση σκαφών  στο Αιγαίο, ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2010 με ιδιόκτητα σκάφη και με βλέψεις ανάπτυξης και διεύρυνσης συνεχίζει στα επόμενα χρόνια. Η εταιρεία μας απαρτίζετε από έμπειρους ναυτικούς με ενασχόληση στον τομέα από το 1980 και με εκπαιδευμένο προσωπικό στη διάθεση των πελατών μας. Με έδρα τη Χίο δραστηριοποιούμαστε  κυρίως στα νησιά του Β. Αιγαίου (Οινούσσες, Ψαρρά, Λέσβο, Σάμο, Ικαρία ) με δυνατότητα αναχώρησης και άφιξης από και προς οποιοδήποτε λιμάνι του Αιγαίου Πελάγους.

 

Κύριο μέλλημα της Chios Yachting-ενοικίαση σκαφών στο Αιγαίο, είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η παροχή άψογα συντηρημένων και πλήρως εξοπλισμένων σκαφών.

 

Χάρη στην ένθερμη ανταπόκριση του κόσμου συνεχίζουμε την προσπάθεια να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να εξελισσόμαστε διαρκώς. Δημιουργώντας νέες κρουαζιέρες με ποικίλο περιεχόμενο και διαφορετικά θαλάσσια μονοπάτια συμβάλλουμε στο να εμπλουτίσετε τις ιστιοπλοϊκές σας εμπειρίες.

 

Στόχος της Chios Yachting- ενοικίαση σκαφών στο Αιγαίο, είναι να συνδράμει όσο το δυνατόν περισσότερο στην ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας του τόπου μας. Ο τόπος αυτός είναι γεμάτος φυσικές ομορφιές που αξίζει να εξευρευνηθούν και να αγαπηθούν από τον κόσμο διατηρώντας πάντα τη γνήσια ομορφιά τους. Βασιζόμενοι στην ασφάλεια και την αξιοπιστία που παρέχουμε στους πελάτες μας στο ταξίδι, δίνουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας να συμμετέχουν σε αυτό. Στο μικρό διάστημα που θα μοιραστείτε στιγμές μαζί μας ταξιδέυοντας, θέλουμε να ζήσετε όσα εμείς απολαμβάνουμε στην καθημερινότητά μας, την απέραντη μαγευτική θάλασσα!